De fem sygdomme

Denne side er inspireret og forfattet af forsker og forfatter samt Heilpraktiker Arvin Larsen. For nærmere information se Holistica-Medica A/S.

Når vi bliver syge som mennesker, kan sygdommen skyldes mange forskellige årsager. For det første er vi alle afhængige af de gener, vi er blevet tildelt fra vores forældre. Arvemassen er nemlig afgørende for den styrke, vores krop og organer har gennem livet. Også vores disposition for udviklingen af bestemte sygdomme er bestemt af vores arvemasse. Derfor er det ikke altid vores egen skyld, når vi bliver syge. Alligevel vil de fleste mennesker selv kunne drage en vis omsorg for, at sygdomme ikke opstår gennem livet. Tab af sundhed og vitalitet samt ældning af kroppen skyldes foruden de arvemæssige årsager følgende fem vigtige faktorer:

  • fejlernæring
  • svækkelse af immunforsvar
  • psykiske stresstilstande
  • forringet kredsløb
  • forgiftninger og ophobningsbelastninger

Tryk på figurerne herunder for yderligere info:

En spændende og interessant dansk forsknings website.

Hvor du kan finde alt fra forfatterens egen forskning og forfatterskab samt andre spændende og berigende artikler indenfor den vidensbaserede forsknings seneste erkendelser omkring krop, psyke sammenhænge.

Her findes også metoder til at optimere eller skabe et velfungerende helbred eller artikler med overraskende indsigter og sammenhænge, der kan give både dig som læser eller som behandler en fascinerende og langt dybere indsigt i at forstå kroppens ubalance.

Med venlig hilsen og varm tak for lån og brug af alt materiale, der tilhører Holistica-Medica A/S.

Laila Grønborg Larsen