Esoteriske artikler m.m.

I venstre menu bjælke findes en del nye og spændende PDF materiale, som omhandler; hvad det søgende menneske måske støder på, på sin vandring hjem til sit fulde potentiale.. Enhver har brug for støtte undervejs og det at vide, at selvom man selv synes, der er mørke. Så er det måske blot fordi, man er lige spot on - og derved ikke kan se noget som helst - men så at finde/høre, læse at vejen man selv bevæger sig ad -er beskrevet af andre, som en del af at få fjernet unødvendig bagage eller en del af at skabe rum til større selv erkendelse og selv indsigt. - Det er til tider netop den støtte, der gør; at vi kan fortsætte ind i dybet af os selv og grave det, der ikke kan bruges frem, slippe det eller åbne for de nye mursten til at bygge vores hus eller skabe et fundament med - Enhver der har gået vejen før een selv er altid en håndsrækning på vejen. Så vi ved, at vejen går vi ikke alene, selv når vi tror det..

Så alle PDF filer på denne side, kan du frit downloade samt ligeledes den Dias fremvisning. Den forsøger at vise, hvorledes flere har set Mestrene tone frem og give sig til kende visuelt.

 

Herunder er en spændende artikel - eksisterer de hemmelige kamre i pyramiderne ?

Nye rum måske fundet i pyramider

 

purpel diamond

 

Flere artikler, vil i den kommende tid blive lagt ind - Disse er alle ment, som en måde at forstå os selv som menneske - For hvad mente Jesus egentlig, da han sagde: at vi var lig ham og endda større.

For at forstå Jesus lignelser, må vi forstå os selv - og det som ligger bagved det vi tror.

Ligeledes er det for at give en mulig forklaring på det som er skrevet : At Gud skabte mennesket i sit billede og at vi derved er lig GUD. Hvad ligger der i dette og er det til nogen brug for det, som vi og jorden behøver, vi er.

Kan disse artikler inspirere eller på anden måde være med til at løfte sløret lidt for de Ord som Jesus talte om samt gav videre som billedig skrift -og tale. Ja så er denne side sine ord:

Værd i guld.

symbolsk billed på det hele menneske.

 

sycamore flipped