Hvordan ved du, at det hjælper?

lotus hvid

Overordnet

Øget selverkendelse og indsigt samt mod til at efterleve det erkendte.

 

Evne til at sige til og fra bliver i en dybere overensstemmelse med det, som er sandt og fungerer for dig.

 

Smerter, allergi, eksem opstår måske igen - selv om de har været væk. For dernæst at forsvinde helt - men nu som at få et renere glas, hvor selv krogene nu er gennemsigtige. At få ryddet helt op giver en mere stabil energi, da der nu ikke ligger noget i krogene som kroppens immunforsvar skal holde i skak. Dette sker ved at skabe eller bringe en større indsigt frem i; hvad skabte denne ubalance - og så få styrken og metoderne til at ændre disse fejlopfattelser i sindet..

 

Denne ændring kommer ved, at du undervejs i forløbet vil opleve, en dybere tillid og indre styrke til at lade din krop blive din guide og vejleder

- så du selv:

 

1.: Begynder at kunne mærke, hvad du virkelig ønsker - Det vil være een af måderne, du kan mærke noget er i forandring.

At gå den vej du inderst inde ønsker - er der hvor den største udfordring og vækst ligger - men også der, hvor livet ikke skal hæmmes eller undertrykkes.Det kræver tillid til egen styrke og mod til at gå mod strømmen.

 

 

2.: Du vil opleve at få det mod og den styrke, som det kræver at gå imod det som er - men ikke helt fungerer - dette kræver centrering og kontakt til en tillid. En tillid til det som kommer indefra. Den tillid vil du ofte opleve kommer, uden du gør andet end at lave nogle øvelser og bryder nogle tankeformer. Ofte sker det så snigende, at du ikke selv får øje på det -men dine omgivelser begynder at reagere anderledes.

 

3.: Undervejs i forløbet, vil du kunne opleve, at omgivelserne begynder at reagerer anderledes på dig. Er det skidt?

Tværtom. For jo mere centreret du bliver i det nye - jo mere vil du kunne mærke og se samt agere med en styrke og handlekraft - der også tør at rumme og mærke alle dine følelser og forblive tro mod disse.

Som en indre klar fornemmelse af, at turde være dig uanset - samt stadig være istand til at mærke, sanse eller blot vide -hvad du behøver i nuet. Og så stå ved det - også når der er modvind og omgivelserne ikke bakker op.

Og derved giver du ikke den samme næring til det gamle og det gamle bliver sulten. Og lidt ligesom en fugleunge vil skrige og tigge eller på anden vis lave ballade, for at få din opmærksomhed og noget næring - ligeledes vil de gamle vaner og omgangsformer ofte reagere - for at du skal blive i det gamle mønster.

At tage nye skridt skaber et andet mønster - dette mønster kan være ukendt og derved skabe frygt i omgivelserne. Især fordi vi jo ofte er trygheds narkomaner - og derved nemt kommer til at møde det ukendte eller det nye med en smule skepsis eller modstand i starten.

Men blot ha tillid til; at det som skaber ægte vækst og kommer fra det sande sted i dit /jeres indre - vil altid i sidste ende gavne helheden.

 

4.: Undervejs kan gamle sygdomme, allergier eller andet du har været igennem i dit liv - som har været skabt af uhensigsmæssige forhold og tanke- eller følelsesmønstre, dukke op. De vil komme kortvarigt og ligesom det at rense og renovere et gammelt hus -så er der gamle brædder, snavs og andet ubrugeligt, der har ligget i gemmerne - som må op i lyset og enten restaureres, ændres, renses eller smides ud.

 

5.: Smerter kan opstå: fra f.eks.en brækket arm, eller en forsvunden allergisk reaktion kan dukke op - ofte på fuld styrke. Dette ligger måske helt tilbage i barndommen, at disse hændelser eller ubalancer opstod - og det er tænkeligt, at du ikke har oplevet, dette har gjort ondt eller været aktiv i mange år.

At smerten eller allergien dukker op igen - er fordi det, som udløste ubalancen i sin tid - altså årsagen bagved ikke er korrigeret, således at det sunde helbred kan manifestere sig.

(Kunne handle om: du som et eksempel, ikke fik den omsorg og opmærksomhed, du behøvede på daværende tidspunkt og det er noget der behøver den omsorg, for at kunne komme i balance og helt forsvinde. På et ubevidst plan ligger disse ubalancer stadig - som enten uforløst gråd, angst eller usikkerhed.)

 

Kan være du stadig, ud fra den fejlopfattelse, der blev skabt i dit sind dengang. Ikke har tillid til de basale ting; såsom hvad der skal til, for at du kan eksistere og være accepteret: at du derfor stiller for hårde krav til dig selv - eller ikke er helt med i det, som du siger ja til. Fordi du ikke tror, det så er godt nok eller brugbart, dersom du ikke går med strømmen eller yder mere, end du reelt kan. Måske tror du, du skal være noget andet end det, som egentlig er dig. Kan også være, du ikke tror, at du kan selv - eller; er blevet for vant til at skulle lytte til andres vilje og ikke oplever du kan stå imod, sige fra - selv om du inderst godt ved, det du laver eller gør ikke gør dig glad eller er dig.etc. Mulighederne er rigtig mange - men årsagen ofte at vi har lært ikke at stole på det vi er og som kommer indefra.

Disse uhensigtsmæssige mønstre, vil dukke op sammen med smerten, for kortvarigt - at have brug for din indsigt, accept og anerkendelse af:

Den måde at leve på, eller de tanker, der skaber, at du handler på det set og viis. De kommer ikke fra en sund og kærlig måde, at leve dit liv på.

 

6.: Smerter forsvinder; så snart din bevidsthed har erkendt dette og begynder at korrigere de tanker, der ligger bagved disse uhensigtsmæssige måder, at agere på - så forsvinder både smerter og symptomer. Og oftest dukker nye muligheder og døre, der er parat til at blive åbnet op.

 

Og derved kommer den forandring - du i dit indre, har ønsket - til dig, uden at du skal jage det. Det kommer I det liv, du lever lige nu.

 

Allegori:

Kroppen er som en bolig og skal renoveres ligedan - så når du oplever gamle sår eller andet dukke op, så ved du, at du er på rette spor - og at du nu har mulighed for at kunne korrigere det, som har været uhensigtsmæssig eller som ikke kom af kærlighed til dig selv og dit liv, med alt som er i det.

Som i serien - fra skrot til slot.

 

lotus hvid