Hvorledes arbejder jeg?

lotus hvid

Overordnet

 

Jeg er som sagt uddannet proffesionsbachelor i afspændingspædagogik og psykomotorik.

Ønsker du nærmere viden om denne uddannelse samt generelle arbejdsmetoder - se under;

1. Psykomotorik & afspændingspædagogik

eller under

2. Behandlingsformer

 

Men kort fortalt betyder det at:

Jeg har en bred, faglig baggrund i at forstå kroppens fysiologiske og motoriske muligheder og evner – set i sammenhæng med, hvorledes du opfatter livet, din opvækst og baggrund.

Og der fra lever det.

 

Den viden, bruger jeg til at få et billede af de bevægemønstre i din fysiske og psykiske hverdag, som ikke hænger sammen med at skabe et godt helbred.

Vælger du et behandlingsforløb, der er psykomotorisk, vil du møde nedenstående:

Ellers findes andre behandlingsformer der kan indgå løbende eller selvstændigt - se under behandlingsformer eller læs længere nede for nærmere info.

Selve behandlingsforløbet

Her forsøger jeg via øvelser, opgaver, spørgsmål og din sansning samt almen behandling - at vække din kontakt til din krops måde at kommunikere. Sådan at det bliver dig, der mærker og sætter ord på det, som har ligget skjult. Derved bliver du den, der får en oplevelse af, hvor ubalancen ligger og hvilken årsag der ligger bagved - og den, der finder ind til det, som du har behov for at kigge på og korrigere - og også får styrken til det. Gennem det arbejde vi laver sammen.

 

Her kan både være øvelser; hvor du bliver behandlet liggende - hvor du laver øvelser liggende, siddende eller stående samt øvelser i en bevægeform , hvor du vil få mulighed for at lære din krop at kende på en ny måde.

 

Hvorfor vil du blive stillet en del spørgsmål - du aldrig før har tænkt på.

Som psykomotoriker er det yderst vigtigt, at det er dig og dine behov der er i fokus og dine grænser, der bliver hørt og arbejdet ud fra . Dette fordi - det er dine muskler og led der bliver arbejdet med. Og kort fortalt, så i sidder der dine muskler og led mange ressourcer men også grænsesætninger - som er medbestemmende i din krops måde at frigive energi og overskud. Eller ikke få ondt.

Så hos mig,er du den, som ved:

Hvad du behøver - og hvor langt du er parat/klar til at gå. Dette via din krops spændinger eller mangel på samme.

 

Grænserne og dine måske ukendte ressourcer lærer du at kende gennem din krops signaler.

 

Som sagt

Der findes rigtig mange måder at arbejde med sindet, kroppen, psyken og det at nå ind til kernen.

Så udover at arbejde med:

Lyd og Farver

Massage

Visualisering

Clairvoyance

Bahandling

Udrensning

Som alt sammen er med til at give indsigt samt forløse det, som ikke skaber et flow i livet

 

(ovenstående bliver omtalt langt mere informativt under Behandlingsformer, men ellers kommer der lidt mere overordnet længere nede på siden her)

 

Så er det at arbejde psykomotorisk, en så anderledes måde at lære sig selv at kende - så det ikke kan sidestiles med disse andre former - dog går de alle op i en højere enhed og støtter hinanden.

 

Nedenstående er metoder, der bruges i det psykomotoriske felt.

Bevægeformer: extrovert

Her findes flere forskellige måder at bevæge sig på og disse hænger sammen med din personlighed og din måde at være tilstede i kroppen - dette er ligeledes et spændende, givende og dybt berigende arbejdsfelt.

Her arbejdes både med rytmer og niveauer samt udtryk. Se under: Højskoler, Skoler eller Selvudviklingsgrupper.

- eller under: Kurser

 

Bevægeformer: introvert

Her vil det at arbejde med bevægelse eller blot det at opleve kroppen bliver bevæget, berørt, sanset og erkendt indefra - af dig, kunne være som:

Hvad det bedste tag selv bord, er for den, der nyder at spise.

Det er ren indre sanse oplevelse - og din sansning er til enhver tid sand og den guide, der fører frem til din egen forståelse af; hvem du er og hvorledes du fungerer eller behøver at blive anerkendt og respekteret.

Dette fåes også gennem bevægelse - men på en anden måde - denne form er ofte uden musik og med fokus på din helt egen sansning i mange forskellige aspekter. Dette kan foregå i mindre rum og også på de arbejdspladser, hvor der ikke er plads til bevægelse.

Evt. Kursusforløb beskrevet her: Kurser

 

At blive og leve, som den du er

kroppen lyver aldrig - så det at gå på opdagelse i din krop - siger mere om dig og din måde, at være i verden på end nogen bog, nogensinde kan fortælle dig ...

Så lad ikke noget afholde dig fra at folde dine evner ud - så vil du i sidste instans måske se, at enhver modstand blot er en gave - til at du kan lære mere om dine egne evner.

 

 

 

Derudover bruger jeg varme stens massage, massage/tonusbehandling, lydvibration, homøopathy og en meditationsform, der reducerer stress.

 

Som krops mediator giver jeg en kropslæsning

Hvilket er en:

Behandling via kroppens egen intelligens :

For de som har lyst til at lade deres egen krop sætte ord på det, som ønsker en forandring eller hvor kroppen blot gerne vil videregive en information.

Kan være informationer, som din krop mener, du kunne have gavn af at vide og høre - men den førstnævnte metode, måske ikke lige var det, du følte var din måde at få en hjælp - så kan jeg prøve at videregive det, som jeg oplever ligger i din krops muskler og led og organer - eller på anden vis kommer frem, når mine hænder læser din krop..

 

Som underviser:

Arbejder jeg både i almindelig klasselokaler eller konferencerum og i lokaler med rum & mulighed for bevægelse.

Jeg inddrager altid kroppen i min undervisning - fordi det mentale aspekt, skal have bevidstheden med fra det kropslige og det sansede, til at støtte forståelsen af det givne.. Dette gør at min undervisning kan adskille sig fra hvad I/Du kan være vant til. Det giver dog en langt mere aktiv og dynamisk undervisning - med væsentlig mere inter aktiv dialog og nærvær.

 

Tillige har jeg en bio-psyko-social uddannelse. Den består i læren om de biologiske, sociologiske og psykologiske sammenhænge samt metoder til at genoprette sindets og psykens eventuelle fejl programmeringer.

Til at genoprette denne fejlopfattelse bruger jeg bl.a. berøring og visualisering, lyd/musik samt enkle øvelser.

 

Vil du vide mere om disse behandlingsformer

Dette ud fra metoder, som du nemt kan bruge i din hverdag..

Se evt. nærmere under:

Behandling

eller under

Behandlingsformer

Således at du oplever:

Bedre at kunne leve i overensstemmelse, med hvem du er – og se det udført i praksis.

 

Kan du få hjælp af mig

Du kan også se om du eller andre, kan bruge det jeg laver under menuen:

Hvem kan have gavn af mit arbejde?

eller under menuen:

Hvad kan du bruge mig til?

 

Ellers så ring og fortæl mig, om det du ønsker hjælp til - og sammen finder vi den måde, du føler dig tryg ved.

 

Hvor finder du info omkring kurser og foredrag

Hvorledes arbejder jeg?

ude i menubjælken.

Husk: at kun du bærer svaret og visdommen i dit indre, til lige netop dig og dit liv - alt du behøver er at få eller lære hvilke redskaber du har og så lære at turde lytte og handle ud fra dit sande selv.

 

lotus lilla