Kurser

Afholdes løbende og kan bestilles ude omkring efter behov og ønske

 

Kursusmuligheder:

Nedenfor er der 4 fyldige kursusbeskrivelser , dersom I har behov for at læse mere dybdegående i forhold til indhold og metode.

Nedenunder disse kommer flere mulige forslag til kurser der kan bestilles. Ellers blot ring dersom du/I har andre ønsker eller behov og lad os se hvad vi kan sætte sammen.

 

Kursusforslag;

Se A. B. C. D. E. og F.

 

A.

Ergonomi og psyke - øget velvære, centrering og kreativitet

Kurser i optimal ergonomi og psykens betydning, for hvorfor vi sidder står og går, som vi gør - og hvad det gør ved os - samt en indsigt i, hvad der skal til både ergonomisk og følelsesmæssigt, til at vi ændrer på vores holdning, gang, bevægelighed eller mangel på samme.

Dette kan alle der er indenfor kontor, plejesektorern, IT-verdenen have glæde og fornøjelse af. Eller de som arbejder med monotomt arbejde eller har megen statisk muskelindsats undervejs i deres arbejdsforløb.(når muskler skal holdes i den samme stilling over længere tid).

Fysisk effekt

Udover at bedre holdning, mindske slitage og stiv muskulatur, hjælpe med til afspænding af nakke og arme skuldre, mindske risico for musearm, seneskedehindebetændelse m.fl. belastnings ricicier - kan dette også gavne kredsløb, mave/tarm funktion, øge evnen til fokus, centrering, dynamik og kreativitet samt derved implicit øge arbejdsglæden.

Dette formidles på en sådan måde, så du selv fremover ved, hvornår du ikke lytter og hvad du så kan gøre. da al indlæring foregår ikke blot med teoriundervisning - men ud fra at mærke det i egen krop og fornemme ændringen på hensigtsmæssig og uhensigtsmæssig.

Derudover hvilke enkle midler, der kan være en forløsende faktor både rent anatomisk og rent faktuelt i rummene. Men også redskaber til at øge velværet uden du skal op og lave mange forskellige øvelser. Få enkle metoder til at skabe en god dag for dig , dersom du har et arbejde der er hårdt - uanset om dette er fysisk eller psykisk.

Psykisk effekt

Typisk vil en arbejdsplads få et bedret klima rent vækstmæssigt personalet imellem. Når kroppen får øget velvære. Stressen kan bedre håndteres Ofte fortæller folk mig, at et sådan forløb også har haft en gavnlig effekt på hjemmelivet.

Men også at kollegaer imellem får overskud til at se hinandens behov bedre - samt blive bedre til at modtage en kritik eller bede om hjælp. Ligeledes øges evnen til at få sagt fra de rigtige steder og derved ikke bringe en detalje så langt ud, at den bliver til en indebrændt konflikt.

 

 

B.

Bækkenbund, åndedræt & seksualitet, sæt dig selv fri.

Bonus udover nedenstående; er ofte en bedret gang, bedret kredsløb, styrket og belivet rygmuskulatur, Løsnede nakkespændinger, øget bevægelighed i led eller øget evne til at mærke dine leds grænser. Styrket koncentrationsevnen, mindskelse af stress, udskillelse af affaldstoffer, styrket kontakten til bækkenbundsmuskulaturen. Bedret mave/tarm funktion.

 

Øg dine ressourcer, frisæt din kraft. Mærk livet indefra og lad din kreativitet begynde at strømme mere frit.

De ressourcer vi har liggende i bækkenets område samt åndedrættet, vil når vi skaber en optimal tonus og giver mulighed for et frit flow gennem et helt og fyldt åndedræt - være ikke blot kilden til, at du kan åbne op for den du er. Men også være den centrering, der kan gøre, at du udfører denne kreativitet. Uanset om det er at få nye ideer på dit arbejde, blive mere visionær, få mere selvtillid eller slappe mere af Og give slip på det, du ikke behøver at have i dit liv..

Via øvelser, der både arbejder med dit åndedræt, dine ansigts -og tungemuskler samt de muskler og organer der berøres af bækkenet og bækkenbunden, vil du opleve den mængde af inspiration og livslyst, du kan komme i kontakt med fra dit sande selv.

For at disse energier ikke blot bliver til en masse fri energi, du ikke har styr på og som kanaliseres ud uden fokus - vil vi altid afslutte med øvelser, der giver dig denne energi med hjem på en god og groundet måde.

Det vil sige, bliver til noget - du selv kan vælge, hvordan eller til hvad du ønsker at bruge den.

Om det skal være til en øget glæde mellem dig og din partner, om det skal være til at lære dine egne kreative kilder at kende eller om du blot har brug for at øge livsglæden i din hverdag. Det vil kun du vide, når dagen er omme.

Til hvem er disse kurser

Kurserne kan bruges af både mænd og kvinder - vil også komme omkring hvilken ressource, der ligger i at have en god kontakt til sine bækkennbundsmuskler samt nemme øvelser der i din dagligdag kan give din kontakt til bækkenbunden og åndedrættet, langt større effek.Ikke blot til at øge dit livsoverskud, men også til at du bedre kan mærrke dig selv i nuet.

 

Metoder

Kurserne bygger på flere anerkendte teknikker. hentet bl.a. fra Alexander Lowen, biodynamiske øvelser fra Osho, bevægelse der udspringer fra Bodysense v. Margit Haxthausen samt Psykomorik og afspænding, Randers.

Åndedrætsøvelser og teknikker fra
Ilse Middendorf, en tysk kvinde på snart 100 år, har udviklet åndedrætsterapien.
På tysk hedder det: Der erfahrbare Atem og på engelsk: The perceptible Breath.

Se mere under links.

Ilse var oprindeligt uddannet gymnastik-lærer. Gennem sit liv opdagede hun en sammenhæng mellem bevægelsesmønstre og åndedræt.

Dette kombineret med de andre teknikker, giver en dyb - men rolig og ikke provokerende frigørelse af dybereliggende følelser og ressourcer..

Derudover afspændingsøvelser samt genopbyggende og styrkende visuliserings øvelser - således at du selv kan fortsætte din proces derhjemme.

Kurser oprettes efter behov - kan være aften, dag eller wekend forløb.

 

 

 

 

C.

 

Fra stress til kreativitet

Denne weekend vil foregå sammen med en sweizisk uddannet åndedræts terapeut og dette sammen med lyd, fra krystalskåle, forskellige åbnende danse til din indre spiritualitets, kreative udtryk - hvor bl.a. øvelser, der skaber åbning og centrering af din bækkenbunds energi og kreativitet vil blive inddraget. For at vække din indre seksualitets energetiske flow.

En hel weekend begyndende fra fredag aften.

Slutter søndag kl.16.00

Pris 1800,- pr deltager incl økoæogisk vegetatmad.

 

 

 

 

D

Frisæt sindets egen helbredende kraft

At korrigere vores sind, og genoprette troen på at vi kan skabe det, vi ønsker og behøver.

Dette via den sidste nye forskning indenfor, hvorledes vi kan komme i kontakt med -og åbne for krop og psyke sammenhængen, opleve hormonernes påvirkning på vores følelser, cellernes egen historie og hukommelse. Så vil det at gå på opdagelse i dig selv forhåbentlig bringe dig ud på din største og mest uforglemmelige rejse..

Hvor du derved vil kunne se dig selv i et langt større lys og med mange flere potentialer og muligheder samt oplevelse af årsag og sammenhænge, end du før har tænkt og oplevet mulig.

Lad ikke miraklernernes tid være ude i fremtiden - men forstå; de er dine evner og dine gaver til det du mest ønsker dig. Og de er mulige at skabe lige her og nu.

Jeg har selv gået vejen og vil gerne vise dig, at du kan gøre det samme - meget mere simpelt end du nogensinde har forestillet dig.

Er dine ønsker at manifestere dig, realisere dine drømme, tabe dig, forbedre din livsstil, blive forenet med dine dybeste potentialer, forbedre din muskulatur, være sundere og leve mere i overensstemmelse med hvem du egentlig er - så vil jeg gerne dele mine indsigter og redskaber med dig. Det er langt sjovere og mere enkelt, end du havde forestillet dig - du skal blot turde at være ærlig overfor det, som kommer frem undervejs i forløbet..

Metoder

Udfra teknikker og øvelser, der tager udgangspunkt i Psyko-biologisk bevidsthed. Disse øvelser og ideer er skabt/formidlet af Heilpraktiker A.Larsens forståelse og indsigt i menneskets krop, sind og ånd sammenhænge.Se for yderligere indsigt bl.a. Kroppens hormoner eller gå tilwww.Holistica-MedicaA/S

Tillige bruges egne erfaringer med disse metoder samt en videreudvikling derfra

 

 

 

E.

Et helt weekend kursus omhandlende:

At blive bevidst om egne skjulte ubalancer/svagheder .

Dette ud fra øvelser, bevægelse og egen kropslig oplevelse, hvor psyke og fysik bliver til et. Her kan alle være med - kræver intet forudgående kendskab til det at arbejde med sig selv - men kan også laves til øvede.

 

 

F.

At forløse følelsemæssig og kropslig stress via enkle teknikker -

se D.O ovenstående.

 

Derudover er nedenstående blot ideer og muligheder.

 

 

Hvordan bliver du og dit udtryk mere tydeligt.

Lær at evaluere dig selv,

som

person og som underviser.

 

 

 

Jeg underviser også i stresshåndtering, evne til centrering i her og nu situationer, der kræver nærvær

 

 

Kom hel hjem fra arbejde, hvordan slipper man ugen eller dagen og bliver nærværende på hjemmefronten, med et overskud.

 

 

Hvorfor gør min krop ondt. Hvad siger mine smerter og hvordan kan jeg afhjælpe dem.