Massage, olie & hot stone

blomsterbar

Klinik Guldbæks åbningstider:

findes under

www.holisticure-your-life.dk

 

Hvad er en Hot Stone massage

Det kan være som vist på denne korte film,

Hot Stone massage

men den vil altid være givet individuel og ud fra det, som du behøver og føler dig godt tilpas med.

 

massage m sten

 

Der findes flere former for Hot & Cold Stone Massage - alt efter om du ønsker det for opløsning af muskulære smerter eller for en ren velvære.

Når jeg arbejder, er det altid udfra en forståelse af den dybereliggende årsag til smerte og derfor vil jeg altid forsøge at skabe et forløb, hvor du selv mærker efter, hvad der skal til for at din krop kan forblive i en tilstand af velvære efter behandlingen - da intet i kroppen der er i ubalance, ikke hænger sammen med en uhensigtsigtsmæssig tanke- & levevis.

 

hot stone and flower

 

isis

 

Olien der bruges; om det er til en ren massage uden brug af lava stenene eller om det er med - er olier, der indeholder urter, som stimulerer, åbner/virker sammentrækkende , varmer, køler eller renser - alt efter hvad, som nu er behøvet.

Selve olierne kan være f.eks.: ren mandel olie, abrikos eller grapefrugtkerne olie - der bruges kun olier der har en genererende effekt på huden og de underliggende celler.

olie

Så olie massagen er med rene og økologiske olier. Eller der bruges nogle med æteriske noter, der adskiller sig fra de som er med urter.

Olien varmes og bruges på forskellig måde alt efter den massage, du behøver og bl.a fordi den er varm giver det større sanseoplevelse, men også større mulighed for at arbejde i dybden - enten sammen med stenene eller alene.

Nogle af olierne er disse

Pukka olier

De andre olier er som før nævnt alle fra rene økologiske produkter. Udvundet på en nænsom måde, der sørger for, at det som huden modtager er nærende og styrkende.

wellnessolier

 

Fod og hånd eller ansigtsmassage er også muligt.

Både med Hot stone og /eller den varme olie massage; Og også det kan være som en almindelig ren afspænding og nydelse eller med et dybere og mere terapeutisk sigte.

En fod, hånd eller ansigtsmassage kan også bruges mod flere former for smerter og til muskelrelaxation eller til organbalancering/udrensning, stimulering af muskler og/eller en øget evne til at mærke sig selv og sine behov - eller som sagt: blot til øget velvære..

 

håndmassage

 

Kort om hvad den japanske massageform med Hot stone er særdeles velegnet til:l

japanese hot stone massage

 

Stress reduktion

optimering af dit energi felt/flow)

dyb afslapning

fremmer evnen til bedre søvn

opløser og fjerner spændinger

Hjælper nod kolde hænde og fødder - stimulerer kredsløbet

giver varme langt ind i kroppens forskellige lag - (rart om vinteren)

 

En behandling varer ca. 1½ time og bagefter vil det være allerbedst, om du kan slappe af og blot nyde effekten.

 

sycamore flipped

 

Jeg er medlem af Danske Afspændingspædagoger (DAP).
Jeg arbejder efter DAP's etiske regler og har således tavshedspligt.